Algas järgmise Järvamaa laulu- ja tantsupeo ideekonkurss

Järva Teataja
Copy
Järvamaa laulu- ja tantsupidu Paides
Järvamaa laulu- ja tantsupidu Paides Foto: Kristo Kivisoo/ Järva Teataja

Sihtasutus Järvamaa kuulutas välja maakonna 2024. aasta laulu- ja tantsupeo ideekavandite konkursi. 25. mail Türil toimuva peo ideekavandeid oodatakse 15. augustiks.

Konkursil saavad osaleda tähtajaks kirjalikult vabas vormis esitatud kavandid, mis sisaldavad ülevaadet peo ülesehitusest, esinejate koosseisust ja repertuaari valiku põhimõtetest. Soovitav on tuua repertuaari näiteid.

Ideekavandis peavad olema kirjeldatud peo kunstiline terviklikkus, repertuaari esialgne kava, kollektiivide kaasamise viis ja maht ning kujunduse lähtealused.

Ideekavandeid hindavad SA Järvamaa ja Türi valla esindajad ja valdkonna spetsialistid.

Parimaks tunnistatud idee autoriga peetakse läbirääkimised peo kunstiliseks ja tehniliseks teostamiseks. Kavandi autor peab olema valmis oma idee kooskõlastamiseks ja tasakaalustamiseks, lähtudes tegelikest võimalustest. Idee peab olema Järvamaa tingimustes reaalselt teostatav. Parima kavandi esitajaga võidakse sõlmida leping idee elluviimiseks.

Ideekavand tuleb esitada 15. augustiks märgusõnaga „Järvamaa laulu- ja tantsupidu 2024" e-aadressile arenduskeskus@jarva.ee.

Ainult parimaks tunnistatud idee autori nimi avalikustatakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles