Järvamaa sportlasi tabas medalisadu

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Andreas Kase (vasakul) kaks kuldset ja Kai-Melli Kapteni (paremal) üks kuldne ja kaks hõbedast medalit tegid treener Leonhard Soomi väga rõõmsaks. «Hea tunne, kui su töö kannab vilja,» sõnas ta.
Andreas Kase (vasakul) kaks kuldset ja Kai-Melli Kapteni (paremal) üks kuldne ja kaks hõbedast medalit tegid treener Leonhard Soomi väga rõõmsaks. «Hea tunne, kui su töö kannab vilja,» sõnas ta. Foto: Erakogu

Eelmisel nädalal Rakveres peetud U18, U20 ja U23 vanuseklasside Eesti kergejõustiku meistrivõistlustel võitsid Järvamaa sportlased kuus kuld- ja kaks hõbemedalit. Selline medalisaak oli treeneritele tore üllatus ja hea eeskuju noorematele sportlastele, kes on võistlustules sel nädalal.

Ootuspäraselt tegi kuldse duubli kergejõustikuklubi Järvala noorsportlane Andreas Kase, kes on sel suvel suurvõistlutel oma suurepäraseid sprinterivõimeid tõestanud ning rekordigi jooksnud.

U18 vanuseklassi saja meetri eeljooksus sai ta kirja aja 10,97, mis viis ta liidrina finaaljooksu. Finaal nii tugev ei tulnud ning tiitli kindlustanud ajaks mõõdeti 11,04. Kahesaja meetri jooksus võitis Kase kuldmedali ajaga 21,66, mis oli joostud paraja edumaaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles