Tallinna Tehnikaülikooli esitati ligi 6000 sisseastumisavaldust

Järva Teataja
Copy
Erialatestist saab teada, mis on kõige enam meeldinud väide, miks tasub ülikooli sisse astuda ja mis kõige vähem meeldinud väide. Kümneminutine test on osutunud väga populaarseks.

Tallinn University of Technology (TalTech).
tl/Foto Tairo Lutter/POSTIMEES
Erialatestist saab teada, mis on kõige enam meeldinud väide, miks tasub ülikooli sisse astuda ja mis kõige vähem meeldinud väide. Kümneminutine test on osutunud väga populaarseks. Tallinn University of Technology (TalTech). tl/Foto Tairo Lutter/POSTIMEES Foto: Tairo Lutter

Tallinna Tehnikaülikoolile (TalTech) esitati tänavu ligi 6000 sisseastumisavaldust, nüüd ootab ülikool edukatelt kandidaatidelt õppima asumise kinnitamist, mida saab teha kuni 13. juulini infosüsteemis sais.ee.

Bakalaureuseõppesse esitatud avalduste arvuga on TalTech rahul. Tehnikaülikooli õppeprorektor rõõmustab selle aasta energeetika valdkonna populaarsuse kasvu üle. „Oleme kaasajastanud energeetika õppekavasid ja lisanud neisse probleem- ja projektõppe vorme ning integreerinud rohetehnoloogiaid. Elektroenergeetika ja mehhatroonika bakalaureusekavale on esitatud sisuliselt kaks korda rohkem avaldusi kui näiteks veel üle-eelmisel aastal. Samuti on enam kui kahekordistunud avalduste arv magistrikavale Rohelised energiatehnoloogiad,“ kinnitas õppeprorektor Hendrik Voll.

Kõige populaarsemad erialad Tallinna Tehnikaülikooli bakalaureuseastmes olid IT süsteemide arendus; ärindus; ehitiste projekteerimine ja juhtimine; informaatika ning elektroenergeetika ja mehhatroonika.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles