Uut linnavõimu sellel nädalal veel ei sünni

Tiit Reinberg
Copy
Uue võimuliidu loomiseks teevad teiste hulgas koostööd linnavolinikud Priit Põder (vasakult), Mart Mikson, Mihhail Feštšin, Ründo Mülts ja Andrus Tull.
Uue võimuliidu loomiseks teevad teiste hulgas koostööd linnavolinikud Priit Põder (vasakult), Mart Mikson, Mihhail Feštšin, Ründo Mülts ja Andrus Tull. Foto: Dmitri Kotjuh

Isamaa, Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna, valimisliidu Uus Paide ja eelmisest koalitsioonist lahku löönud volinike Alo Aasma, Anneli Suitsu ja Margit Udami häältega plaanitava võimuliidu moodustamist varjutab nädal pärast seniste linnajuhtide mahavõtmist saladuseloor.

Esimest korda pärast võimupööret istus see seltskond ühise laua taha esmaspäeva õhtul. Lahku mindi sõnumiga, et avalikkusele läbirääkimiste seisu kohta ülemäärast teavet ei jagata.

Kõneisikuks tituleeritud linnavolinik Ründo Mülts ütles, et praegu otsivad uue võimuliidu moodustajad ühisosa ja kui see on vormistatud, saab avalikkusele rohkem teavet jagada. «Suuri eriarvamusi meil ei ole,» sõnas Mülts esmaspäevase koosoleku järel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles