Keskerakond koguneb Paidesse asju arutama

BNS
Copy
Tallinn, EESTI 01FEB19
Keskerakond, keskerakonna logo, õhupall, valimisreklaam. keskerakonna logoga meened.

Centre Party logo, election advertisement. balloon
tl/Foto Tairo Lutter/EESTI MEEDIA FOTO: Tairo Lutter
Tallinn, EESTI 01FEB19 Keskerakond, keskerakonna logo, õhupall, valimisreklaam. keskerakonna logoga meened. Centre Party logo, election advertisement. balloon tl/Foto Tairo Lutter/EESTI MEEDIA FOTO: Tairo Lutter Foto: Tairo Lutter

Keskerakonna juhi Jüri Ratase sõnul tehakse sisevõitluse tõttu erakonnale kahjulikke otsuseid, mistõttu on õige korraldada erakorraline kongress, kus ta ise erakonna esimeheks ei kandideeri.

2016. aastast Keskerakonda juhtinud Ratase sõnul ei tohi erakonda sisevõitluse tõttu enam ohvriks tuua, vahendas partei pressiesindaja reedel. Juhatuse neljapäevane otsus tagastada ärimees Parvel Pruunsilla annetatud 300 000 eurot näitas tema sõnul, et iga päevaga võib erakond veelgi nõrgeneda ning suurema kahju ärahoidmiseks tuleb korraldada erakorraline kongress.

"Vastavalt põhikirjale tegin ettepaneku kokku kutsuda erakorraline volikogu ning kinnitada seal erakorralise kongressi toimumine juba 19. augustil Paides. Kuna see on olnud pikemalt väga paljude erakonnakaaslaste soov, siis loodan, et minu ettepanekust ei saa järgmist võitlusobjekti,“ rõhutas Ratas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles