Verstoni perega liitub tunnustatud personalijuht

Järva Teataja
Copy
Foto: Airi Leon

Juulis Verstonis tööd alustav Estel Pukk on töötanud personali- ja tugiteenuste juhina üle 16 aasta ning eelmisel aastal valis PARE ta Eesti mõjukaimaks personalijuhiks.


 

Verstoni juhi Veiko Veskimäe sõnul on Verstoni missioon ehitada ühendusi ja keskkonda, mis teeb elu paremaks. „Tulenevalt kliima soojenemisest ja tehnoloogilistest arengutest aga ka inimeste ootusest paremale elukeskkonnale, on selge, et lähiaastatel ootavad valdkonda ees suured muutused. Oleme seadnud eesmärgiks saada maailma kõige keskkonnasäästlikumaks taristuehituse ettevõtteks. Olles seejuures ka uute tehnoloogiate ja tarkade tööriistade usku, loodame, et käesolev kümnend pakub meile hulga kasvuvõimalusi,“ rääkis Veskimäe. „Kuna Verstoni äri süda on olnud alati säravate silmadega ambitsioonikad inimesed, siis teeb rõõmu, kui personalivaldkonna absoluutne tipptegija on otsustanud Verstoniga liituda.“

Estel Pukk’i sõnul on ta üks vähestest Eesti personalivaldkonna tippjuhtidest, kes alustas karjääri ärijuhina. „Tänu sellele mõistan hästi juhtide laual olevaid väljakutseid. Samuti seda, mida inimesed oma juhtidelt ja meeskonnalt kõige rohkem vajavad,” rääkis Estel Pukk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles