Kollased hooglejad jõuavad Paide ja Türi tänavatele

Copy
Raplast alguse saanud idufirma Hoog Mobility on võtnud plaani viia elektritõukerattad just väikelinnadesse. Nüüd toimib tõukeratta renditeenus edukalt Raplas, Sauel ja Keilas ning juba lähiajal ka Türil ja Paides.
Raplast alguse saanud idufirma Hoog Mobility on võtnud plaani viia elektritõukerattad just väikelinnadesse. Nüüd toimib tõukeratta renditeenus edukalt Raplas, Sauel ja Keilas ning juba lähiajal ka Türil ja Paides. Foto: Hoog Mobility

Küllap mäletavad paljud järvalased veel kollaseid Ikaruse linnaliinibusse, mis inimesi Paidest Türile ja vastupidises suunas vedasid. Aastad on edasi läinud ning teedele on ilmunud moodsamad ja teist värvi mudelid. Juba lähipäevil aga on jälle võimalus naaberlinnade vahel kollast värvi liiklusvahendeid silmata. Sedakorda on need elektrilised tõukerattad, mille renditeenusega eestimaine idufirma nüüd ka Järvamaale tuleb.

Kui enamikus Eesti linnades on elektrilised tõukerattad liiklejate jalavaeva vähendanud juba mõnda aega, pole suuremad sellel turul tegutsevad ettevõtted siiani Järvamaale laienenud. Tänavune suvi toob muutuse.

Raplast alguse saanud idufirma Hoog Mobility on võtnud plaani viia elektritõukerattad just väikelinnadesse. Nüüd toimib tõukeratta renditeenus edukalt Raplas, Sauel ja Keilas, ent ettevõtte teatel jõuavad tõuksid juba juulis järvalasteni ning hakkavad ringi vurama Paides ja Türil­.

Tagasi üles