Eesti üks paremaid ründajaid leidis taas eksootilise mängupaiga

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Henri Anier.
Henri Anier. Foto: JENNIFER LORENZINI/Reuters/Scanpix

Hongkongi kõrgliiga jalgpallimeeskond FC Lee Man teatas, et nendega liitus Eesti koondise ründaja Henri Anier.

Lõviosa karjäärist Euroopa erinevates liigades tiirelnud, kuid ka Paide linnameeskonnas mänginud Anier lõi mullu käed Tai võistkonna Muangthong Unitediga. Nüüd allkirjastas ta eksootilisemagi lepingu. Lisaks meie mehele toodi tiimi ka hollandlane Mitchell Paulissen.

«Hongkongi kõrgliigas pole just palju eurooplasi. Loodetavasti suudavad nad fännide jaoks midagi uut pakkuda,» ütles Lee Mani peatreener Tsang Chiu-tat.

«Mõlemad mehe CV näitab, et nad on kõrge kvaliteediga mängijad. Loodetavasti kohanevad nad kiiresti. Valmistume hooajaks ja Aasia Meistrite liiga kvalifikatsiooniks.»

Lee Man lõpetas mullu koduse kõrgliiga teise kohaga. 

«Mulle meeldivad väljakutsed ja mugavustsoonist väljuda. Tahan näha kohti, kus ma varem pole olnud,» märkis 32-aastane Anier. «Ma ei tea veel Hongkongi jalgpallist eriti palju, aga olen varem Aasias olnud, Lõuna-Koreas ja Taimaal.»

87 mänguga 21 koondiseväravat löönud ründeäss ütles, et ta ka kavatseb rahvusürbi selga tõmmata ka edasipidi: «Olen Eestit esindanud üle kümne aasta, armastan oma riiki. Alati kui peatreener mu satsi kutsub, annan endast parima.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles