Kihli krossirajal mürisesid mootorid

Järva Teataja
Copy
Foto: Kuido Saarpuu

Pühapäeval toimus Türil Kihli motokeskuses MX Liiga tänavuse hooaja viies etapp. Kõige kiiremas MX Pro klassis teenis kindla esikoha Ameerikast naasnud Karel Kutsar, vahendab lehekülg msport.ee.

 

MX Pro klassi ajasõidus olid kaks meest teistest selgelt kiiremad. Nendeks olid Karel Kutsar ja Kaarel Tilk (Sõmerpalu MK). Mõlemas sõidus ei tekkinud võitjad kordagi kahtlust. Kutsar asus startide järel sõite juhtima ning läks teistel koheselt ka eest ära ning võttis kindlad esikohad ja esikoha ka etapi kokkuvõttes. Tilgal tuli avasõidus teise koha eest kõvasti võidelda. See tal siiski õnnestus kahesekundilise edumaaga Romeo Pikandi (KTL Racing Klubi) ees. Teises sõidus oli Tilga teine kohta juba sama kindel kui Kutsari võit. Kolmandana lõpetas sõidu Joosep Pärn (Pärnu Motoclub).

Üldkokkuvõttes teenis esikoha 120 punktiga Kutsar, teine oli 108 punktiga Tilk ja kolmas 92 punktiga Richard Paat (KTL Racing Klubi). MX Juunioride arvestuses oli parim 120 punktiga Tilk, teise koha sai 100 punktiga Paat ja kolmanda koha 100 punktiga Pikand. MX Pro klassi kokkuvõttes on üldliider 474 punktiga Kutsar, teisel kohal on 401 punktiga Aleksei Vinogradov (Narva SK Energia) ja kolmandal kohal 332 punktiga Juri Vinogradov (Narva SK Energia).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles