Türilt sirgunud suursaadiku uus töö ootab Ukrainas

Järva Teataja
Copy
Särtsaka daamina armastab Annely Kolk väga kingi. Ja kingad peavad kindlasti olema kõrge kontsaga. Tema töölaua tagant Ankaras Eesti saatkonnas paistvad kuus paari kingi on ainult osa tema töövahenditest. Teist sama palju kingi oli ritta pandud veel suursaadiku laua alla.
Särtsaka daamina armastab Annely Kolk väga kingi. Ja kingad peavad kindlasti olema kõrge kontsaga. Tema töölaua tagant Ankaras Eesti saatkonnas paistvad kuus paari kingi on ainult osa tema töövahenditest. Teist sama palju kingi oli ritta pandud veel suursaadiku laua alla. Foto: Jaanus Piirsalu

Tänavu maikuus allkirjastas president Alar Karis otsuse kutsuda Ukrainast tagasi Eesti suursaadik Kaimo Kuusk ja nimetada uueks suursaadikuks Annely Kolk.

Tegudenaine, iseloomustab 46aastast Annely Kolki temaga kaua koos töötanud Eesti diplomaat. Just Kolk tõi kuus aastat tagasi Indiast koju seal aastaid kinni istunud Eesti laevakaitsjad. Ta on kirglik suitsetaja ning ristsõnade lahendaja – juba lapsest saadik, kui lahendas ristsõnu isaga võidu. Kui ta Tallinnast Ankarasse lendab, siis võib kindel olla, et üks kohver on triiki täis ristsõnu. Ta õppis ära türgi keele ja tudeerib nüüd ukraina keelt.

Diplomaadina on Annely Kolk töötanud 24 aastat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles