Keskerakond tegi Paides peetavaks kongressiks plaane

Järva Teataja
Copy
Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Jüri Ratas kinnitas Põltsamaal peetud Eesti Keskerakonna volikogu erakorralisel istungil, et 10. septembril Paides toimuval erakonna erakorralisel kongressil tema esimeheks ei kandideeri ning toetab esimehe valimistel erakonna aseesimeest ja Riigikogu fraktsiooni esimeest Tanel Kiike.

"Muutused peavad tulema nii valitsuse poliitikates ja koosseisus, aga ka Keskerakonnas. Kindlasti tulevadki," lausus Jüri Ratas. "Korduvalt on rõhutatud, et erakonna esimehe vahetus ei pea olema nii dramaatiline ning musta pesu pesemist on avalikus ruumis liialt palju. Kongress on pidupäev, esimehe ja juhatuse valik, normaalne demokraatlik protsess. Ma ei ole küll nõus sellega, kuidas me siia jõudsime, kuid olen nõus sellega, et valikud ja muutused peavad olema. Igaühe ees seisab valik, millist Keskerakonda ta soovib. Mul on hea meel, et Tanel Kiik on otsustanud erakonna juhiks kandideerida."

“Valime 10. septembril Paides erakonnale uue esimehe ja juhatuse, kelle kohus on taastada töörahu, tugevdada meie organisatsiooni ja piirkondi ning laiendada Keskerakonna kandepinda. Erakorralisel kongressil otsustame ühiselt erakonna edasise suuna ning meie valikutest sõltub, kas suudame taas tõusta Eesti poliitika juhtivaks jõuks,” lausus Keskerakonna aseesimees Tanel Kiik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles