Üheks päevaks avatavaid Paide puhveteid on kogunenud juba muljetavaldav hulk

Copy
Puhvetite päev
Puhvetite päev Foto: Dmitri Kotjuh

Kolmas Paide puhvetite päev toimub laupäeval, 19. augustil. Sel aastal saab külastada kodukohvikuid nii linna keskel, ääres kui ka külades.

Hetkel on kirjas kaheksa kohvikut, neist esimene - K.A.M.M. - Kodukohvik on juba ka avalikustanud, mida pakub ja kuhu tulla.

Sumedal augustikuu päeval avanevad Viisu külas Mikumäel ühed maagilised väravad. Väravate taga ootavad sind pererahva lahked ja naerusuised näod, kes pakuvad sulle muistsete eestlaste kommete kohaselt valmistatud kehakinnitust, mille maitse on sulle tuttav juba lapsepõlvest. Et toit hamba all ei krigiseks ja libedamalt alla läheks on kõrval võtta märjukest, mis pani juba viikingitel silmad särama. Peenema maitseelamuse pitseerimiseks on väljatoodud vanaema varasalvest suhkrutoos ja segatud kokku kõige maitsvamate tainaste kombinatsioon, millest killuke head on võimalik suveõhtu meenutusena keelel koju kaasa viia.

Oodatud on kõik huvilised koos pisiperedega, väikestele kodanikele on erinevad tegevused, seni kuni vanemad lauas toitu naudivad.

Tule ja meenuta, kuidas maitses söök ja jook lapsepõlves ning kae perra, kui lahe on maal elada. Oodatud on sõbrad - tuttavad ja kontvõõrad, sest peale külaskäiku me ju pole enam võõrad.

Sõber teab, et sõber on kallis - sõpradele sõbrahinnad!

Kohvikute nimekirja avaldavad korraldajad augusti alguses. Kes soovib veel liituda, saab täita ära ankeedi.

Registreerimise tähtaeg on 5. august.

Märksõnad

Tagasi üles