Lasteaias tehakse remonttöid

Järva Teataja
Copy
Foto: Türi vald

Türi Lasteaias saavad värskendust Lokuta õppekoha rühma- ja köögiruumid, Türi-Alliku saab õppekoht uue mänguväljaku ning turvalisemaks ja ohutumaks muudeti Kesklinna õppekoha liikluslinnak.

Türi Lasteaia direktor Triin Kaljur rõõmustas, et sel suvel saab Lokuta õppekohas renoveeritud kaks rühmaruumi.

"Sisekujundus saab kaasajastuse nii Lepatriinude kui Sajajalgsete rühmas ning lisaks saab Sajajalgsete rühmaruumis uuendatud ka köögiblokk. Kõik selleks, et võimaldada paremaid töötingimusi meie meeskonnaliikmetele," märkis ta.

Kesklinna õppekohas said värskenduse õuealal juba mõnda aega kulunud olnud laste liikluslinnaku eraldusribad ja liikumistähised. Nende uuenduste eest on lasteaia pere tänulik töid teinud Türi Haldusele.

"Nüüd on mänguväljakute lähedusse jääv igapäevane jalgrattasõit nii õuealal liiklejatele kui väikestele jalgratturitele palju turvalisem ja ohutum," sõnas Kaljur.

Uuendusi on ka Türi-Alliku õppekohas, kuhu jõudis vastu suve uus taaskasutatav mänguväljak. See saadi taaskord tänu Türi Haldusele.

"Kui Türi Haldus Murumoori mänguparigs uuendustöid tegi, märkas ta seal ülejäävat mänguväljakut meile pakkuda," selgitas Kaljur. Saadud mänguväljak on lasteaial kavas paigaldada lastele rõõmuks esimesel võimalusel. "Loodetavasti saavad Türi-Alliku õppekoha lapsed juba varasügisel mänguväljakul lustides lasteaiapäevi veeta," lisas ta.

Türi Lasteaia Lokuta õppekohas tegutseb 4 rühma kuni 80 lapsega, Türi-Alliku õppekohas samuti 4 rühma kuni 70 lapsega ja Kesklinna õppekohas 11 rühma kuni 183 lapsega. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles