Uus tulija tunneb end Kesk-Eesti virtuaalsel toiduturu väga hästi

Järva Teataja
Copy
Rimi pood.
Rimi pood. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Alates maikuust laiendas Rimi kauplusekett oma e-poe tarnepiirkonda ka Järvamaale. Kui siis oli kulleriteenus laienenud Türi, Paide ja Koeru piirkonna inimestele, siis plaan oli, et alates sügisest laieneb see veel ka maakonna põhjapoolsetesse osadesse.

Rimi Eesti e-poe juht Helen Lednei kinnitas, et kliendid on Järvamaal Rimi e-poest tellimise väga hästi vastu võtnud. „Alustasime tõesti elle aasta maikuus ning juunis oli võrreldes maiga Järvamaal 85% tellimusi rohkem,” avaldas ta. „3. juulist lisasime tarnepiirkonda Meosaare juurde ning vaatame ka jooksvalt nõudlust üle.”

Teiste piirkondadega võrreldes ei näe nad Lednei sõnul Järvamaa kliendiprofiilis kuigi suuri erisusi. „Populaarsemad tooted on üsna sarnased üle Eesti - kurk, piim, banaan, hapukoor, suhkur, jahutatud lõhefilee, paprika, broileri rinnafilee, kanamunad,” loetles ta. „Ühe erinevuse muust Eestist saab järvalaste puhul siiski välja tuua. Järvamaal tellitakse rohkem seahakkliha kui kodust hakkliha, mis üle-eestiliselt kuulub populaarseimate toodete hulka. Väga menukad on Rimi kaupluses kohapeal valmistatud pagaritooteid ning loomulikult kuuluvad TOP toodete hulka ka Rimi omamärgitooted.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles