Paide kesklinnas toimub katusepidu

Järva Teataja
Copy
Kui eelmisel aastal kogunes õhtuti suur osa arvamusfestivali publikust keskväljakule, siis tänavu näeb kultuuriprogramm suures osas Vallimäel.
Kui eelmisel aastal kogunes õhtuti suur osa arvamusfestivali publikust keskväljakule, siis tänavu näeb kultuuriprogramm suures osas Vallimäel. Foto: Dmitri Kotjuh

Arvamusfestivali reedel ehk 11. augustil toimub Paide kesklinnas kaubanduskeskuse katusel pidu. 

Sõidame viimast korda liftiga viimasele korrusele, et pidada viimane pidu, mida Paide kaubanduskeskus näeb. Vaatame koos päikseloojangut, tähesära ja kuuvalgust ning olgem ausad - päikesetõusu. Ja seda kõike katuselt, kus näed Paidet täiesti uuest vaatenurgast.

Nii et ära jää pealtvaatajaks, vaid liitu meiega ja saadame vana katuse väärikalt pensionile ja laseme uuel ajalool juhtuda.

Lisaks tutvustame teile ka meie õhtust meelelahutust. Kaspar Aug ehk Kaspu on DJ, kes ammutab energiat discost, funkist, popist ja hausist, mis pärit eri kümnenditest üle kogu maailma. Kaspar ei valluta Paidet aga üksi - temaga liitub ka perekond Järvekülg (BS! I Love You)! Ann-Margiti ja Martini kuumadest set'idest leiavad äratundmisrõõmu ja uusi/vanu lemmikuid kindlasti kõik jalatatsutajad

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles