Eesti parimad naisvõrkpallurid tunnevad end Paides nagu kodus

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy

Viimased neli aastat on Paide tänavapildis üha sagedamini nähtud liikumas pikki sinistes Eesti koondise dressides naisi. Mõne nägu on juba nii tuttav, et tahaks lausa tere öelda. Kui linlased peavad Eesti tippvõrkpalluritest naisi omaks, siis mõni ime, et Eesti koondislased ise peavad Paide E-piima spordihalli oma kodusaaliks, võõrustades siin järjepanu väliskoondiseid.

Eesti parimate võrkpallinaiste Paidesse toomise taga on kõik need aastad olnud koondise statistiku ja mänedžerina töötav paidelane Mihkel Sagar. Võiks ju arvata, et itaallasest peatreenerile Alessandro Oreficele meeldiks parema meelega koondise laagreid korraldada suuremas linnas, kus saaks õhtul mõnes itaaliapärases pitsarestoranis lõõgastuda või kohvikus espressot nautida, aga ei. Tema kindel valik on Eesti naised mänguvormi timmida just Paides.

Sagar ütles, et Paides on koondisel kõik vajalik käe-jala juures olemas. «Paide spaahotellis on piisavalt mugav ning espressot saab lasta ka kohvimasinast, mis on hotellis igal ajal kasutada. Itaallastele mõeldes oli just kohvimasin nelja aasta eest üks nõudmisi, mille koondis oma majutajatele esitas,» sõnas ta muiates.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles