Võrkpallinaised said kaotuse, võidu ja viigi

Järva Teataja
Copy
Eesti naiste võrkpallikoondis kaotas küll avakohtumise Rumeeniale, kuid läheb Euroopa meistrivõistlustele Paidest vastu hea emotsiooniga ja enesekindlalt.
Eesti naiste võrkpallikoondis kaotas küll avakohtumise Rumeeniale, kuid läheb Euroopa meistrivõistlustele Paidest vastu hea emotsiooniga ja enesekindlalt. Foto: Gertrud Alatare

Koduseks Euroopa meistrivõistluste finaalturniiriks valmistuv Eesti naiste koondis pidas teatavasti neljapäeva õhtul Paides E-Piim spordihoones kontrollkohtumise Rumeeniaga ja kaotas 0:3 (17:25, 17:25, 24:26). Head võrkpalli näidanud Rumeenia domineeris kahes esimeses geimis, kolmandas oli oma võimalus ka Eestil, ent lõpuks võitsid külalised ka selle vaatuse. Kokkuleppel mängiti ka neljas geim, kus jäi samuti 25:23 peale Rumeenia.

Reedek läks Eesti rahvusnaiskond kontrollkohtumises teistkordselt vastamisi Rumeeniaga ja sai 3:1 (29:27, 25:22, 19:25, 25:21) võidu.

Kui avamängus olid platsil põhikoosseisu mängijad, siis reedel andis peatreener Alessandro Orefice võimaluse teistele. Ka Rumeenial olid platsil teised mängijad kui päev varem.

Laupäeval pidas Eesti naiste koondis Paides kolmanda kontrollmängu Rumeenia vastu. Eesti rahvusnaiskond kaotas esimese geimi tulemusega 14:25, võitis teise 29:27, kaotas kolmanda 19:25 ning võitis neljanda 26:24. Selle tulemusega kohtumine ka lõppes ehk et lepiti tulemusega 2:2.

Sel nädalal kolib koduseks EMiks valmistuv naiskond Tallinnasse ning järgmised kontrollmängud toimuvad juba Unibet Arenal 11. ja 12. augustil Bosnia ja Hertsegoviina vastu.

Lisainfo! (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles