Suvevolle lõpp pakkus üllatusi

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Paide suvevolle meeste arvestuse paremad: (vasakult) Kristofer Virkoja teine koht, Vahur Sillasoo esikoht ja Eduard Mäits kolmas koht.
Paide suvevolle meeste arvestuse paremad: (vasakult) Kristofer Virkoja teine koht, Vahur Sillasoo esikoht ja Eduard Mäits kolmas koht. Foto: Piret Reinfeld

Eelmisel nädalal lõppenud üle-eestiline suvevolle sari sai Paides üllatava lõpu, kui viimane etapp paiskas kaardid segi ning mängis võitjad ringi. Üllatajaks oli ka ilmataat, kes kastis mängijad vahepeal korralikult märjaks.

Paide suvevolle turniiri korraldaja Piret Reinfeld ütles, et viimase ehk kaheksanda etapi eel oli ta hirmul, sest terve päeva kallas vihma nagu oavarrest ning seega oli õhtune turniir üsnagi ohus. «Väga nukker olnuks korraldada viimast turniiri lausvihmas. Pärast pikka ilmateate jälgimist nägime õnneks, et õhtupoole vihm taandub ja saame turniiri edukalt läbi viia. Päris kuiva nahaga me ei pääsenud, kuid sadu oli siiski vaid hetkeline ning suurem osa viimasest etapist sai mängitud kuivalt,» rääkis ta.

Kaheksandaks etapiks oli Paide rannaspordikeskusesse Reinfeldi sõnul jõudnud 12 naist ja 15 meest, nii et võistlustulle läksid kõik kolmeliikmelised võistkonnad. Naiskondi siis neli ja meeskondi viis. Reinfeld märkis, et kuna tegemist oli viimase turniiriga, kus jagati ka üldkarikaid, oli pinge kõrge. Seda eriti naiste seas, sest punktivahed olid liidrite vahel peaaegu olematud,» märkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles