Remonttööd toovad muudatused lääne- ja idasuuna sõiduplaanidesse

Järva Teataja
Copy
Elroni rong
Elroni rong Foto: Elmo Riig

5.-6. augustil asendatakse raudtee remonttööde tõttu Vasalemma – Turba ja Aegviidu – Tapa peatuste vahel reisirongid asendusbussidega. Vasalemma – Riisipere vahelisel raudteel jätkuvad remonttööd augusti lõpuni.

“Augusti kahel esimesel nädalavahetusel ja 19.-27. augustini asendatakse Vasalemma ning Turba peatuste vahel liiklevad reisirongid bussidega, sest Vasalemma jaamas ning Vasalemma – Riisipere vahelisel raudteel toimuvad remonttööd,” ütles Elroni kommunikatsioonijuht Kristo Mäe.

Asendusbussid teenindavad reisijaid Vasalemma ja Turba peatuste vahel 5. - 6. augustil, 12. - 13. augustil ja 19. - 27. augustil. Augusti sõiduplaanis võib seoses Vasalemma – Turba vahel toimuvate remonttöödega esineda veel täiendavaid muudatusi, mille kohta leiab leiab kõige ajakohasema info siit, samast saab tellida e-postile sõiduplaani muudatuste automaatteated. Remonttööde varasemal lõppemisel taastub tavapärane sõiduplaan.

Remonttööd toimuvad 5. - 6. augustil ka Tapa – Aegviidu jaamade vahelisel raudteel. “Kõik reisid Tallinna – Narva ja Tallinna – Tartu vahel toimuvad, kuid Tapa – Aegviidu jaamade vahel teenindatakse reisijaid asendusbussidega,” ütles Mäe.

Asendusbussidega ei saa transportida jalgrattaid ja Elron palub ratastooliga reisijatel enne reisimist reisisoovist teada anda e-posti aadressil abi@elron.ee, et saaks võimalusel korraldada madalapõhjalise bussi. Elron palub reisijatelt ebamugavuste pärast vabandust.

Täpsemat teavet raudtee remonttööde kohta saab AS-lt Eesti Raudtee.

OLULINE!

- Asendusbussidega ei ole võimalik transportida jalgrattaid.

- Ratastooliga reisijatel palume enne reisimist Elronile oma reisisoovist teada anda e-posti aadressil abi@elron.ee, et saaks võimalusel korraldada madalapõhjalise bussi.

- Asendusbusside peatused on tähistatud Elroni värvides siltidega ning nende asukohad koos sõiduplaanimuudatuste infoga leiab Elroni kodulehelt www.elron.ee

Elron (AS Eesti Liinirongid) on riigile kuuluv ettevõte, mis korraldab Eesti Raudtee AS ja Edelaraudtee AS-le kuuluval raudteel reisirongiliiklust. Elroni rongidel on päevas üle 200 väljumise ja ettevõte teenindab iga päev üle 20 000 reisija. 2022. aastal tehti Elroni rongidega 7,1 miljonit sõitu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles