Noormängija sihib Euroopa TOP-5 liigasid

Egert Ninep
, Suvereporter
Copy
Siim Aer (paremal) tõdes, et pärast kaotatud euromängu valdasid teda kahetised tunded. Eurosarja debüüt pakkus head emotsiooni, kuid tulemus mitte.
Siim Aer (paremal) tõdes, et pärast kaotatud euromängu valdasid teda kahetised tunded. Eurosarja debüüt pakkus head emotsiooni, kuid tulemus mitte. Foto: Dmitri Kotjuh

Siim Aer on Paidest pärit noormees, kes armastab üle kõige jalgpalli. Tema pingutusi ning oskusi märgati varakult ning jalgpallur tegi oma esimese treeningu esindusmeeskonnaga, kui oli alles 16-aastane. Nüüdseks on Aer Paide duubelmeeskonna kapten. Kõrgliigas esindusmeeskonna eest on tema arvele kogunenud 28 mängu, milles ta on löönud ühe värava. Siiski tunnetab Aer, et see on alles algus ja rasket tööd tehes loodab ta jõuda ka piiri taha.

Kuidas algas sinu jalgpalluriteekond?

Meie, Tööstuse tänava poiste hulgas oli jalgpall populaarne. Mängisime seda maja kõrval alatasa. Ma ei mäletagi, kuidas ma lähemalt jalgpalli juurde sattusin, käisin alguses korvpallis, mitu aastat olin karates. Eks ikka sõpradega mängisin ning ema ning isa panid mind laagrisse ja nii läks. Mu kõige esimene treener oli Paides Veiko Kurim, siis tuli Viktor Metsa jalgpallikool, mis ühines Paide linnameeskonnaga, kus mu treener oli Liivo Leetmaa. Pärast Liivot, kui ma ei eksi, oli lühikest perioodi veel Meelis Rooba ka. Kui duubelmeeskond tehti, oli seal treeneriks ka Paul Kask.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles