Õunafestival koputab juba uksele

Järva Teataja
Copy
Türi õunafestival ja sügislaat
Türi õunafestival ja sügislaat Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Türi õunafestival ja sügislaat juba kuu pärast Kesklinna park täitub laadamelu ja erinevate ettevõtmistega 9. septembril kella 9-15-ni. 

Sisukasse päeva ja kesklinna parki mahub laadaala, konkursid, õunanäitus, esinemised, tegevused lastele ja sportlikud jõukatsumised. Lastele pakub tegevusi Perepesa, noortekeskus ja Türi raamatukogu. Türi spordiklubide Liidu sportlikud jõukatsumised annavad hoo sisse uuele treeninghooajale. Lõbusad jõukatsumised ootavad nii suuri kui väikeseid.

Konkursse on sel aastal kaks: õunahoidis ja õunamagustoit. Hoidis võib olla nii magus kui soolane. Magustoidu osas kutsuvad korraldajad üles olema loovad – õunast ei saa teha vaid maitsvat kooki vaid palju muud! Loomulikult on ka kook ja tort omal kohal, kui just see on teie pere lemmikmagustoit õunast.

Konkursitöid oodatakse Türi kultuurikeskusesse 9. septembri hommikul 9-9.30, ühelt osalejalt võetakse vastu maksimaalselt kaks konkursitööd kummaski kategoorias.

Päeva jooksul astuvad üles Türi valla kultuurikollektiivid, meeleolu loob orkester Türi ja kell 14 on laval Nedsaja Küla Bänd. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles