Paides alustas tegevust autorenditeenust pakkuv ettevõte Avis Now

Egert Ninep
, Suvereporter
Copy
Avis Now rakenduse kaudu on võimalik broneerida auto kiirelt ning paberit määrimata.
Avis Now rakenduse kaudu on võimalik broneerida auto kiirelt ning paberit määrimata. Foto: Kristo Kivisoo

Kui juba teist nädalat on Türi ja Paide linnaruumis näha kollaseid renditõukse, siis tegelikult on juunikuust saadik olnud võimalus rentida ka neljarattalisi. Nimelt pakub Avis Now koostöös Amserviga järvakatele võimalust autot rentida ja seda kas või lühikese veerandtunnise sõidu tegemiseks. Auto rentimiseks pole vaja teha muud kui tõmmata nutitelefoni vastav rakendus.

Paide Amservi esinduse juht Olev Põldme rääkis, et Avis ja Amserv on koostööpartnerid ning üks koostöö põhjustest oli see, et esinduses jäi rendiautosid väheks. «Avis alustas Tallinna esindustest ning liikus Viljandisse ja Paidesse edasi. Mõte on teha kogu protsess kliendile võimalikult lihtsaks. Klient saab auto rentida või broneerida juba kodus, teha seda endale sobival ajal ega pea selleks mingeid pabereid täitma. Kui ta on äpis valideerimise ära teinud ehk kui maksekaart ja juhiluba on sisse skannitud, siis edasine on väga lihtne. Kui auto on olemas ja vaba, saab ta selle broneerida. Klient toob oma auto Amservi hooldusesse, pessu või remonti ja saab siit seniks juba järgmise autoga ära minna,» lausus Põldme.

Praeguseks on renditeenus Paides olnud ligemale kuu. Siiani on kahest autost ilusti piisanud ja kõik kliendid saanud oma sõidud tehtud. «Nõudlusega on nii, et kuna me alustasime alles eelmisel kuul, siis praegu autosid juurde tellida pole vaja. Aviselt on lubadus, et kui ilmneb, et autod on alati sõidus, toovad nad sõidukeid juurde. Leppisime kokku kolmekuulise prooviaja, vaatame, kuidas klientidele meeldib ja sobib ning siis tahaksime seda jätkata,» selgitas Põldme.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles