Marahrens omandas osaluse Adfactory Grupis

Järva Teataja
Copy
Keevitamine. Pilt on illustreeriv.
Keevitamine. Pilt on illustreeriv. Foto: Marko Saarm

Baltikumi üks juhtivatest valgusreklaamide ja viidanduslahenduste tootjatest Adfactory Grupp ja Saksamaa valgusreklaamide ja viidanduslahenduste tootja Marahrens Group sõlmisid 2. augustil lepingu, millega viimane omandab olulise osaluse Adfactory Grupis.

Adfactory asutaja ja juhatuse esimehe Jan Mägi sõnul on tehing ettevõtte jaoks oluline verstapost, mis aitab luua lisaväärtust nii Adfactory klientidele, töötajatele kui ka tarnijatele. „Adfactoryst ja Marahrensist saavad strateegilised partnerid. Mõlema ettevõtte tooteportfellid täiendavad üksteist hästi, kuna Adfactoryl on laiaulatuslik kogemus maismaa viidanduslahenduste tootmises ja Marahrens on omakorda juhtiv merendusvaldkonna viidanduste tarnija. Strateegilise partnerlusega tagatakse vastastikune teadmiste edasiandmine ning tekib tehnoloogiline sünergia, millega suurendame nii tootmis- kui ka müügivõimalusi Baltikumis ja Põhjamaades,“ selgitas Mägi, kes ühtlasi jätkab Adfactory juhatuse esimehena ja suuromanikuna.

Marahrens Groupi juhtivpartneri Jan-Christian Hashageni sõnul on Adfactory viimaste aastate tugev areng ja hoog olnud väga muljetavaldavad. „Adfactoryga ühinemine on meie grupi jaoks väga põnev samm. See on osa meie kasvuplaanidest ja soovist laieneda nii Põhja- kui Lääne-Euroopa riikidesse. Ootame väga, et saaksime kasvamist koos Jan Mägi ja tema professionaalse meeskonnaga jätkata,“ selgitas Hashagen.

Pärast tehingu jõustumist on Adfactoryl kavas laiendada grupi tooteportfelli ja tootmisbaasi, kuna ettevõte soovib järgnevatel aastatel kasvada nii orgaaniliselt kui ka ülevõtmiste teel. Adfactory Grupp jätkab tegutsemist sama nime all.

Adfactory loodi 2009. aastal missiooniga pakkuda valgusreklaamide terviklahendusi. 14 aasta jooksul on ettevõte saavutanud kindla positsiooni Baltikumi juhtivate reklaamitootjate hulgas, tegeledes igapäevaselt nii valgus- kui ka traditsiooniliste reklaamilahenduste ning erimööbli tootmisega.

Adfactory teenindab erinevaid tööstusharusid ja kliente nii Põhjamaades, Baltikumis kui ka Lääne-Euroopas ning eksport moodustab hetkel üle 50% ettevõtte tuludest. Adfactory on pakkunud viidandus- ja reklaamilahendusi erinevatele globaalsetele ja rahvusvahelistele brändidele nagu Google, Lido, O'Learys, Vapiano, ALSO, Sportland, Ballzy, Apollo, Swedbank, Tallink, Infortar, Prisma, Eften Capital ja mitmed teised. Adfactory peakontor ja kaasaegne tootmishoone asuvad Tallinnas.

Adfactory Gruppi ja selle osanikke nõustasid LionCliff Capital ja COBALT.

Adfactory Grupp

2009. aastal asutatud Adfactory Grupp on Baltikumi üks juhtivatest reklaamilahenduste tootjatest. Ettevõttel on tugev kodumaine kliendibaas ning ettevõte on tegev ka Põhjamaades ja Lääne-Euroopa riikides. Adfactory pakub klientidele valgusreklaamide ja traditsiooniliste reklaamide terviklahendusi kui ka erimööblit. Adfactory peakontor asub Tallinnas, kus töötab 20 inimest. Üle 50 protsendi ettevõtte tuludest moodustab eksport. Rohkem infot veebilehel adfactory.ee.

Marahrens Group

1949. aastal asutatud Marahrens Group on pereettevõte, mis pakub kvaliteetseid viidanduslahendusi paljudele tööstusharudele. Marahrens on juhtiv merendusviidanduste tootja, kes toodab viitasid kruiisilaevadele, superjahtidele, reisiparvlaevadele, uurimislaevadele ja avamereplatvormidele. Ettevõttel on kontorid Saksamaal, USAs ja Soomes, lisaks volitatud edasimüüjad Hiinas ja Singapuris. Marahrens Group annab tööd enam kui 230 inimesele. Rohkem infot veebilehel marahrens.com

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles