Kogukonnamaja andis väärt mõtteid tulevikuks

Järva Teataja
Copy
Foto: Erakogu

Türi Vallavalitsuse esindajad käisid tutvumas Eestis ainulaadse lahendusega aasta tagasi avatud Võhma kogukonnamajaga, et saadud kogemusi võtta arvesse tulevikus valda kavandatava teenusmaja rajamisel.

Türi valla sotsiaalosakonna juhataja Tatjana Vaan, sotsiaaltööspetsialist Astrit Fedoritš koos majandusosakonna juhataja Raivo Raamatu, ehitusspetsialist Kalev Pagaranna ning haridus- ja kultuuriosakonna juhataja Triin Pärnaga külastasid eelmisel nädalal Võhma kogukonnamaja.

Väljasõidu eesmärk oli näha oma silmaga, kuidas käib töö kogukonnamajas, mis ehitati spetsiaalselt erivajadustega inimestele, eakatele kui ka ellu astuvatele noortele, kes üüriturult ei ole koheselt suutelised endale elupinda hankima ja saavad sotsiaalmajas üürida korterit kuni tagavad majandusliku kindluse iseseisvasse ellu sõudmiseks. Ja mitte ainult näha, vaid Tatjana Vaani sõnutsi ka kuulda Põhja-Sakala Vallavalitsuse esindajatelt, kuidas on tegelikult läinud ja kas kõik ongi nii ilus ja hea selles Eestis ainulaadse lahendusena valminud majas.

Loe edasi siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles