Järvamaa parimad orienteerumissprindis selgusid Türil

Järva Teataja
Copy
Järvamaa meistrer orienteerumissprindis Kaarel Kallas.
Järvamaa meistrer orienteerumissprindis Kaarel Kallas. Foto: Siiri Poopuu

Türi linna tänavail, parkides, rohealadel selgusid teisipäeval Järvamaa meistrid orienteerumissprindis.

Orienteerumisklubi JOKA eestvedaja Paul Poopuu ütles, et orienteerumisalal, mis nõuab eelkõige head kiiret jooksuvõimet ja teevaliku otsuseid ning kus kogemuslikud orienteerumisoskused pole niivõrd määravad, on just noorematel ja kiirema jooksuvõimega orienteerujail paremad võimalused hea tulemuse saavutamiseks ja oma võimete võrdlemiseks spordiala parimatega.

Meeste 3,0 km (linnulennult) ja 15 kontrollpunktiga rajal asus Järvamaa meistritiitli eest heitlema 18 meest. Parima aja jooksis välja külalisvõistlejana startinud Eesti koondislane Ats Sõnajalg Harju OK-st, kes läbis raja ajaga 17.04. Järgnes ja Järvamaa meistritiitli võitis Kaarel Kallas orienteerumisklubist JOKA ajaga 17.47. Järgnevad medalid kuulusid juba noorema põlvkonna tegijatele, Henri Perillus JOKA/Türi spordikool 19.38 ja Raiko Alliksaar JOKA/Ambla SK 19.41.

Järvamaa meistrer orienteerumissprindis Annaliisa Aren.
Järvamaa meistrer orienteerumissprindis Annaliisa Aren. Foto: Siiri Poopuu

Naiste 2,6 km ja 14 kontrollpunktiga rajal võidutsesid 14 osaleja seas nooremad orienteerujad. Kiireim oli ja Järvamaa meistriks krooniti Annaliisa Aren Türi spordikool, aeg 21.26. Järgnesid Hanna Arulepp Türi spordikool 22.14 ja Mariliis Aren JOKA/Türi 23.47.

Samas toimunud orienteerumispäevaku võistlusklassides oli A(algajate) rajal parimad Hardi Arulepp Türi Spordikoolist, rattaorienteerumise rajal Raiko Alliksaar JOKA/Ambla SK ja Rita Ojala JOKA/Türi ning valikorienteerumises Ludmilla Männing ja Juta Rikk Türilt.

Järgmine Järvamaa orienteerumispäevak toimub 22. augustil Keavas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles