Margus Murakas korraldas autoentusiastidele erilise päeva

Järva Teataja
Copy
Drivestonia peakorraldaja Margus Murakas võib päevaga rahule jääda. Tulevikus plaanitakse teha lausa kahepäevane samasugune üritus.
Drivestonia peakorraldaja Margus Murakas võib päevaga rahule jääda. Tulevikus plaanitakse teha lausa kahepäevane samasugune üritus. Foto: Taavi Sepp

Pühapäeval sõitsid Lääne-Virumaa kaunitel teedel tõelised autoentusiastid, kes võtsid mõõtu üritusel Drivestonia, mille peakorraldajaks oli kodumaine rallilegend Margus Murakas.

"Sellist sõitmise formaati ei ole kusagil varem kasutatud," sõnas Drivestonia peakorraldaja Margus Murakas. "Kõik oli nagu päris rallil ja see on hea viis ala laiemale seltskonnale tutvustamiseks. Õnneks või kahjuks läks täna vaja ka kiirabi, aga see näitab ka seda, et kõik süsteemid toimivad. Ja et päris ilma ühegi vahejuhtumita selline üritus läheks, oleks ka natukene sinisilmne loota. Midagi ikka juhtub, küsimus on, kuidas need lahendati. Ja minu arust tehti seda päris hästi," ütles korraldaja.

"Kõik said oma sõiduelamused kätte," sõnas Murakas naerul sui, lisades, et sõitjate tagasiside on olnud üdini positiivne. Sama võib öelda ka kohalike elanike kohta. "Neljapäeval, kui ma veel katseid läbi sõitsin ja kohalikega suhtlesin, siis tuldi ikka ligi ja öeldi, et võtke ikka aega ja tehke sporti ka. Aga tänan Kuusalu, Haljala, Viru-Nigula ja Lüganuse valdasid, kes korraldamisel abiks olid. Lisaks ka transpordiametit, meedikuid, päästeametit, ilma kelleta seda üritust teha poleks olnud võimalik. Ja loomulikult kõiki osalejaid, kes rajal käisid."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles