Paide muutub kümneks tunniks katastroofipiirkonnaks

Egert Ninep
, Suvereporter
Copy
Paide keskväljak.
Paide keskväljak. Foto: Paide linn

Reedel toimuvad Paides Soome teleseriaali "Sekundid" võtted. Tegu on projektiga, mida on võimalik näha 2024. aasta suvel suure Soome telekanali YLE TV telekavas.

Reede lõunal kell üks algavad teleseriaali võtted puudutavad õhtul kella üheteistkümneni ka paljude paidekate elu, sest liikluskorraldus muutub ajutiselt nii sõidukite kui ka jalakäijate jaoks. Vahemikus 13.00-23.00 suletakse sõidukitele liikluseks Paide keskväljak ja Valli tänav ning osaliselt ka Pärnu, Pikk, Posti, Kitsas ja Tallinna tänav.

Liiklust ei suleta selleks, et inimesi kiusata, vaid ikka selleks, et tegu on suure ning menuka projektiga. "Pigem on tegu suure asjaga. See läheb otse YLE kanalisse, mis on Soome mastaabis väga suur telekanal. See teeb sarja juba eksklusiivsemaks, aga samas mitte nii eksklusiivseks, kui see läheks Netflixi või kuhugi. Mina ütleksin, et Soome mõttes on see suur asi, arvestades ettevõtmist ja kõike seda poolt. Täpset eelarvet ma ei tea, aga tean, et see on suurem kui mõnel teisel projektil ja panustatud on palju," rääkis võttemeeskonna liige Markus Lang.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles