Puhvetid ärkavad üheks päevaks ellu

Copy

Täna saavad paidelased linna kaardi kätte võtta ja südamerahus valida, millisesse kohvikusse lõunale või õhtut veetma minna. Kui rahakott kannatab ja aega on ülearu, võib lausa maitseteturnee ette võtta. Muidu kidura kohvikukultuuriga väikelinnas on puhvetite päev nagu suur pidupäev, mida oodatakse elevusega.

Eelmise aasta edu tuules avab end üheks päevaks jälle kohvik Tapas & Fudge, mis tegutseb Jõe tänava alguses asuvas ajaloolises meiereihoones. Kohviku üks eestvedajaid, Triinu Oraste, ütles, et eelmise aasta kogemuse najal teavad nad juba, mida inimesed neilt ootavad. «Menüü koostamisel võtsimegi aluseks need toidud, mis mul hästi läksid, ja mõtlesime juurde ka midagi erilist ja uut,» lausus ta.

Oraste sõnul olid eelmise aasta ühed hitid bruschetta’d ehk maitsva kattega krõbesaiad ja küpsetatud ribid ahjukartulitega. «Laudadele telliti ka meie suupistete ehk tapas’te taldrikuid ning magusast sooviti enim maitsemeeli kosutada panna cotta’ga,» meenutas­ ta.

Tagasi üles