Hea algus kooliajale: selgusid maakonna aasta õpetajad

Maarit Nõmm
, Järva Teataja reporter
Copy
Aasta klassiõpetaja on Taimi Jürgenstein Paide Hammerbecki põhikoolist. Pildil on ta koos linnapea Kaido Ivaski (vasakul) ja Järvamaa sihtasutuse nõukogu esimehe Toomas Tammikuga.
Aasta klassiõpetaja on Taimi Jürgenstein Paide Hammerbecki põhikoolist. Pildil on ta koos linnapea Kaido Ivaski (vasakul) ja Järvamaa sihtasutuse nõukogu esimehe Toomas Tammikuga. Foto: Dmitri Kotjuh

Teisipäeval Paide muusika- ja teatrimajas olnud Järvamaa haridustöötajate uue õppeaasta avaaktusel selgusid maakonna aasta õpetajad, tugi­spetsialistid ja haridusjuhid. Laureaate jagus nii Paidesse, Türile kui ka Aravetele ja Albusse. Hariduse sõbra tiitel läks Türi valda. Tänavu oli tunnustuskonkursile esitatud 75 kandidaati.

Aasta lasteaiaõpetajaks sai Merle Saar Paide Sookure lasteaiast, aasta klassiõpetaja on Taimi Jürgenstein Paide Hammerbecki põhikoolist. Aasta klassijuhataja tiitli pälvis Maie Paap Aravete keskkoolist, parimaks gümnaasiumiõpetajaks valiti Anne-Ly Seljama Türi ühisgümnaasiumist, kes annab ühiskonnaõpetust ja ajalugu.

Aasta kutseõpetajaks osutus loomaarsti abiliste koolitaja Ulvi Martin Järvamaa kutsehariduskeskusest, aasta huvialaõpetajaks loodusringi juhendaja Ester­ Valdvee Albu põhikoolist. Paide Sookure lasteaia direktorit Liia Koppelit tunnustati kui aasta õppeasutuse juhti ja aasta tugispetsialistiks kuulutati Marie­ Runnel Paide Hammerbecki põhikoolist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles