Eesti ilusaim naine sirgus Kirna voorte vahel

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Eliise Randmaa tunneb väärika missitiitli üle siirast heameelt ning loodab seda ära kasutada oma heategevusliku platvormi tutvustamisel.
Eliise Randmaa tunneb väärika missitiitli üle siirast heameelt ning loodab seda ära kasutada oma heategevusliku platvormi tutvustamisel. Foto: Erakogu

Eile pärjati Kadrioru lossis Miss World Estonia 2023 tiitliga Türi vallast Kirnast pärit naine Eliise Randmaa, kes esindab Eestit ülemaailmsel iludusvõistlusel Miss World järgmisel aastal.

Eliise Randmaa kirjutas oma Facebooki seinale, et on selle tiitli nimel pikalt vaeva näinud ja lisaks igapäevatööle, trennidele ning kohustustele panustanud palju aega heategevusse. "See oli minu teine aasta selle tiitli nimel võisteldes. Nüüd, kui mu unistus on täitunud, olen ma täis tänulikkust ja põnevust," rõõmustas ta.

Ehkki Randmaa pead on varem ehtinud mitmed missikroonid, on see senistest kõige ihaldusväärsem ehk siis kroonide kroon. Missivõistluste finaalis käis konkurents kümne naise vahel, kes pidid hindajate ees julgelt kõndima, arukalt küsimustele vastama ning näitama üles head pingetaluvust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles