Vibusportlased said kutse tippmeeskonna ridadesse

Järva Teataja
Copy
Robin ja Lisell Jäätma võitsid segapaaride arvestuses kuldmedalid, kuid individuaalsed duellid medalite nimel seisavad neil veel ees.
Robin ja Lisell Jäätma võitsid segapaaride arvestuses kuldmedalid, kuid individuaalsed duellid medalite nimel seisavad neil veel ees. Foto: Karli Saul/EOK

Eesti Olümpiakomitee tippspordikomisjon lisas 31. juulil toimunud koosolekul Lisell Jäätma ja Robin Jäätma Team Estonia liikmete hulka, seda mitteolümpiaala sportlastena.

Eesti Olümpiakomitee tippspordikomisjon lisas 31. juulil toimunud koosolekul Lisell Jäätma ja Robin Jäätma Team Estonia liikmete hulka, seda mitteolümpiaala sportlastena. Team Estonia on 2019. aastal loodud Eesti tippspordi toetamise süsteem, mis pakub sportlasele tugiteenuseid ja toetust rahvusvahelistel tiitlivõistlustel konkurentsivõimelise ettevalmistuse tagamiseks. Lisaks olümpiaalade individuaalsportlastele on Team Estonia nimekirjas olümpiamängude pallimängualade täiskasvanute ja noortekoondised ning viie mitteolümpiaala (autosport, karate, male, mootorrattasport ja orienteerumine) sportlased.

Team Estonia koordinaator Raido Mitti sõnul on väga oluline tunnustada maailma tippu jõudnud sportlasi, kes tõstavad ala populaarsust ja hoiavad Eesti sporti maailmakaardil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles