Tänava remonditööd käivad kulisside taga

Merit Männi
, ajakirjanik
Copy
Koidula ja Vabaduse tänava ristmik ehitatakse tõstetud ristmikuks, mis välistab igasuguse kihutamise mõlemal tänaval. Samasuguseid tõstetud ristmikke on juba tänavu suvel ehitatud Türile veel ja ka Oisu.
Koidula ja Vabaduse tänava ristmik ehitatakse tõstetud ristmikuks, mis välistab igasuguse kihutamise mõlemal tänaval. Samasuguseid tõstetud ristmikke on juba tänavu suvel ehitatud Türile veel ja ka Oisu. Foto: Dmitri Kotjuh

Türil asuv Vabaduse tänav, mis on linlastele üks peamisi teid, mille kaudu rongijaama minna või sealt tulla, vajab juba aastaid remonti ning on ka seda jagavatele ratturitele, jalakäijatele ja sõidukitele ammuilma kitsaks jäänud. Sügisel see olukord aga muutub, sest ligi pool miljonit maksva minev ümberehitus annab tänavale nüüdisaegse ilme.

Türi Halduse juht Elari Hiis ütles, et leping ehitajaga on sõlmitud, tööde ajagraafik on saadetud, garantiikirjad samuti. «Võib öelda, et töö käib praegu kulisside taga,» põhjendas ta, miks veel pole tänaval näha ehitusmehi ja -tehnikat.

Hiis täpsustas, et ettevalmistused käivad 37. nädalani, mil objektil algavad mullatööd. See on nädal, mis algab 11. septembriga. «Tänava ümberehitus peaks lõppema hiljemalt novembri keskpaigaks, ent ehitaja on arvamusel, et juba oktoobri lõpul võib objekti lindilõikamisega valminuks kuulutada,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles