Reisikorraldajad uudistavad ringi Kesk-Eestis

Järva Teataja
Copy
Wittensteini Tegevusmuuseum
Wittensteini Tegevusmuuseum Foto: Dmitri Kotjuh

Kesk-Eesti turismiarendajad korraldavad 29. augustil reisikorraldajate ringreisi, kus tutvustatakse piirkonna uusimaid turismiobjekte, et nähtud pakkumised jõuaksid reisikorraldajate programmidesse 2024. aasta hooajaks.

Veerandsada reisikorraldajat on kõik riiki sissetuleva reisikorralduse esindajad. Reisil osalevad näiteks Estonian Holidays, Airtours, Go Travel, Tallinntour, BaltoScandia Tours ja paljude teiste ettevõtete ja organisatsioonide esindajad, kelle kliendid on enamjaolt välismaalt Eestisse reisivad turistid. Reisi teevad kaasa ka mõned Visit Estonia meeskonna liikmed, kelle töökohustuste hulka kuulub Eesti tutvustamine välismaal.

„Peale seda, kui Järvamaa, Viljandimaa, Põltsamaa ja Tõrva hakkasid turismiarendusega ühiselt tegelema, on olnud märgata reisikorraldajate huvi kasvu meie piirkonna vastu. Suudame ühiselt pakkuda piisava hulga põnevaid tegevusi ja külastusobjekte, mille najal korralik pakettreis üles ehitada,“ sõnas Kesk-Eesti turismisihtkoha arendusorganisatsiooni juht Johan-Kristjan Konovalov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles