Türi vald ootab ettepanekuid, kes väärib aasta haridustöötaja tiitlit

Copy
Möödunud aastal pälvisid tiitli Türi valla haridustöötaja 2022 ning rahalise preemia Käru põhikooli õpetaja Liia Sizask, Retla-Kabala kooli Oisu lasteaia õppetöö korraldaja ja Linnupesa rühma õpetaja Siiri Rätsep ja Laupa põhikooli eesti keele ja kirjanduse õpetaja Kerli Rhede.
Möödunud aastal pälvisid tiitli Türi valla haridustöötaja 2022 ning rahalise preemia Käru põhikooli õpetaja Liia Sizask, Retla-Kabala kooli Oisu lasteaia õppetöö korraldaja ja Linnupesa rühma õpetaja Siiri Rätsep ja Laupa põhikooli eesti keele ja kirjanduse õpetaja Kerli Rhede. Foto: Türi vallavalitsus

Türi vallavalitsus kuulutas välja konkursi "Türi valla haridustöötaja 2023", kuhu saab kandidaate saab esitada kuni 21. septembri keskpäevani.

Türi vald premeerib iga aasta sügisel kolme haridustöötajat, kelle eelmise õppeaasta panus hariduseesmärkide saavutamisel on olnud silmapaistev ning kelle igapäevane tegevus haridustöötajana on kogukonnas tunnustatud.

Haridustöötaja nimetatud konkursi mõistes on Türi valla haridusasutuse, see tähendab valla üldhariduskooli, huvikooli ning koolieelse lasteasutuse töötaja või isik, kelle töö või tegevus on seotud õpetamise, kasvatamise või haridusasutuse arendamisega.

Põhjendatud ettepanekuid haridustöötajate premeerimiseks võivad teha kõik asutused või isikud. Iga isik või asutus saab esitada ainult ühe kandidaadi.

Türi valla haridus- ja kultuuriosakonna juhataja Triin Pärna sõnas, et konkursi võitnud haridustöötajatele määratakse Türi valla eelarvest konkursi väljakuulutamise hetkel kehtiv üldhariduskooli õpetaja kuupalga alammääraga võrdne rahaline preemia ning talle omistatakse tiitel Türi valla haridustöötaja 2023.

Türi valla haridustöötaja 2023 aunimetuse ja preemia saajaid ning nominente tunnustatakse 5. oktoobril Türi vallavalitsuse korraldataval tänuüritusel Türi kultuurikeskuses.

Tähtajaliselt esitatuks loetakse ettepanekud, mis on esitatud Türi vallavalitsuse kui ametiasutuse kantseleisse või e-postile vallavalitsus@tyri.ee hiljemalt 21. septembril kell 12.

Konkursi laureaadid valib välja kolmeliikmeline ajutine komisjon ning kinnitab vallavalitsus.

Kandidaate hinnatakse eelkõige kandidaadi esitaja kirjaliku ettepaneku alusel. Kandidaadi esitaja peab ettepanekus välja tooma kandidaadi isikliku panuse Türi valla hariduselu edendamisel ja hariduseesmärkide saavutamisel ning põhjendama, miks kandidaat väärib Türi valla hariduspreemiat.

Märksõnad

Tagasi üles