Muuseumitee ettevõtmised lähtuvad liikumisaastast

Copy
Järgmisel nädalalõpul on teiste muuseumide seas avatud Johan Pitka tubamuuseum Jalgsema külas, kus eelmisest aastast seisab admiral Pitka elusuuruses vahakuju.
Järgmisel nädalalõpul on teiste muuseumide seas avatud Johan Pitka tubamuuseum Jalgsema külas, kus eelmisest aastast seisab admiral Pitka elusuuruses vahakuju. Foto: Dmitri Kotjuh

Järgmisel reedel ja laupäeval avab kaheks päevaks huvilistele uksed korraga 11 Järva valla muuseumi ja turismiaktsiooni. Kolmas muuseumitee programm on tänavu inspireeritud liikumisaastast, samuti on ettevõtmiste valikut mõjutanud sauna-aasta.

Muuseumid korraldavad neil päevil eriprogramme, vestlusringe, põnevaid töötubasid ja ekskursioone. Avatud on hubased kohvikud, mis pakuvad maitsvaid suupisteid ja kohaliku hõnguga teed. Tegevusi jagub tervele perele.

Kui eelmistel aastatel on muuseumiteele oodatud rahvast laupäeval ja pühapäeval, siis seekord reedel ja laupäeval. Reedel on eriti teretulnud õpilasgrupid. Nende tarbeks on välja mõeldud eriprogrammid, mis tutvustavad eksponaate, kuid on ühtlasi atraktiivsed ja äratavad ajaloohuvi.

Tagasi üles