Kuidas leida õiged laste talvesaapad e-poest?

Kaup24
Copy
Foto: © Getty Images Signature via canva.com

Laste talvesaabaste leidmine ei ole alati lihtne ja kui seda tuleb teha internetist, tekib paljudel lapsevanematel mitmeid küsimusi toodete kohta. Tegelikkuses on internetis poodlemine väga mugav ja lihtne ning tänu suurele laste talvesaabaste valikule, leiab alati midagi igale maitsele ja soovile. Kuidas valida välja laste talvesaapad internetist, ilma neid proovimata?

Soovitused, kuidas valida õiged laste talvesaapad internetist

Jalanõusid valides on kõige olulisem mugavus ja loomulikult ka nende funktsionaalsus. Aga kuidas valida talvejalanõud nii, et neid ei proovi enne ostmist jalga? Ükskõik, kas sa ostad talvesaapaid lastele või hoopiski endale, kehtivad enamik järgmistest soovitustest nii täiskasvanute kui ka laste talvejalatsite ostmisel.

Esimene soovitus: tutvu valikuga ja filtreeri huvipakkuvad talvejalanõud välja

Selleks, et leida ideaalsed talvejalanõud lastele, tutvu esialgu e-poe toodetega ja kasuta filtreid, et sorteerida välja tooteid vastavalt eelistatud brändidele (näiteks Demar), jalanõude materjalile (näiteks nahk), suurusele või mõnele teisele olulisele näitajale, mida pead vajalikuks. Tihti on e-poodide valik niivõrd suur, et kõikide toodete üksipulgi tutvumiseks ei ole aega ja pole ka mõtet.

Teine soovitus: eelista vastupidavaid materjale

Laste talvesaapad peavad olema vastupidavad ja üks oluline näitaja, mis sulle selles osas hea indikatsiooni annab, on talvejalanõude materjal. Materjalide omadused on erinevad, mõned on hingavad, teised tugevamad, kolmandad suurepärase vetthülgava omadusega. Naturaalsest materjalist vooder hoiab paremini soojust ja tagab selle, et sinu laste jalad ei külmetaks ka kõige jahedama ilma korral. Pööra hoolikalt tähelepanu sellele, millisest materjalist on valmistatud laste talvesaapad (nii vooder, välimine kui ka sisemine osa) ja tutvu tootekirjeldusega, et leida infot kasutatud materjalide omaduste kohta.

Kolmas soovitus: laste talvesaapad peavad olema õiges suuruses

Kõige olulisem on leida laste talvesaapad just parajas suuruses, see tähendab, et need ei tohiks olla liiga suured ega väikesed. Selle valimisel aitab sind nii toodete juurest leitav suuruste tabel kui ka oma lapse jalatalla pikkuse mõõtmine. Asetades tema jala vastu seina või muud sirget ja stabiilset eset, saad mõõta jala pikkuse kuni pikema varbani. Nüüd valides talvejalatseid, osta natukene suurem suurus, et jalanõude sisse mahuks ka paksem sokk. Arvesta ka sellega, kui pikalt jalatseid ette ostad, sest aja jooksul võib sinu lapse jalg kasvada.

Neljas soovitus: eelista brände, kelle toodete kvaliteedis oled kindel

Kui sul on kujunenud välja mõned lemmikbrändid, kelle suuruseid tead hästi ja nende kvaliteedis saad olla kindel, vali oma laste talvesaapad just neilt. Kuid pea meeles ka seda, et e-poodidest tellides, saab tooteid tagastada ja ümber vahetada, seega, kui oled tellinud vale numbri, ei pea sa sellega leppima ja saad uue paari vastu vahetada. Avasta laste talvesaapad ja ka muud talvetooted Hansaposti ja Kaup24 tootevalikust ja ole saabuvaks talveks valmis!

Copy
Tagasi üles