Hundikari röövis pere lemmiku õõvastava ulgumise saatel (4)

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Sarapuu-Mäe talu koerad Tipsu (vasakul) ja Sofi olid head sõbrad. Tõenäoliselt sai Tipsu suurus talle saatuslikuks. Sofi on siiani segaduses, kuhu tema mängukaaslane jäi.
Sarapuu-Mäe talu koerad Tipsu (vasakul) ja Sofi olid head sõbrad. Tõenäoliselt sai Tipsu suurus talle saatuslikuks. Sofi on siiani segaduses, kuhu tema mängukaaslane jäi. Foto: Erakogu

Kolmapäeva õhtul kella kümne paiku läksid Türi vallas Põikval Sarapuu-Mäe talus elavad koerad Sofi ja Tipsu igaõhtusele õueringile. Üks neist tagasi enam ei tulnud ning tema saatusest andis aimu heki tagant kostunud võigas hundiulg.

Sarapuu-Mäe talus laagreid ja suvepäevi korraldav Pille Amur ütles, et tema kõrvu kostus vähemalt neljahäälne ulgumine. Lähemale vaatama ta ei läinud, sest midagi nii jubedat polnud ta oma kodu juures varem kuulnud.

Maal, metsade ja põldude rüpes elades on Amur aeg-ajalt ikka erinevaid loodushääli kuulnud ning teadmine, et piirkonnas liigub hunte, ei tulnud talle sugugi üllatusena. "Aga kui see kõik toimub nii lähedal ning puudutab sinu kodu ja peret, on tunne väga õudne," rääkis ta.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles