Ettevõtluskonkursi Järvamaa Tegusad 2023 nominendid on selgunud

Copy
Järvamaa ettevõtlusauhinnad.
Järvamaa ettevõtlusauhinnad. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Järvamaa Tegusad 2023 nominendid on selgunud. Konkurss, mis toob esile Järvamaa ettevõtluse paremiku, kogus sel aastal kokku 26 esitamist, mis võistlesid üheksas erinevas kategoorias, komisjoni ühine otsus oli eraldi anda välja väärindaja ja talu auhind.

Järvamaa Tegusad Ettevõtluskonkurss on juba aastaid olnud oluline sündmus, mis tunnustab piirkonna ettevõtjaid nende panuse eest kohalikku majandusse ja kogukonna arengusse. Konkursi eesmärk on tõsta esile ettevõtteid, kes on olnud edukad, uuendusmeelsed ja jätkusuutlikud.

Kategooriad, kus nominendid selgitati välja, hõlmavad mitmeid erinevaid valdkondi alates teenindusest ja toiduainetööstusest kuni tehnoloogia ja sotsiaalse vastutuse valdkondadeni. Need kategooriad aitavad esile tuua Järvamaa ettevõtete mitmekülgsust ja saavutusi.

Erilist tähelepanu pälvis ka kategooria "aasta väärikas väärindaja", kus tunnustati ettevõtet ja talu, mis on pühendunud Järvamaa kohalike toodete ja teenuste väärindamisele ning tutvustamisele. See kategooria rõhutab Järvamaa maaelu tähtsust ja toetust ettevõtlusele maapiirkondades.

Lõplikud võitjad selguvad Ettevõtlusnädal 2023 raames toimuval pidulikul auhinnatseremoonial, kus antakse üle auhinnad kõigis kategooriates ning tunnustatakse Järvamaa ettevõtjaid nende saavutuste eest.

Järvamaa Tegusad Ettevõtluskonkurss on oluline samm piirkonna ettevõtluse ja majandusarengu toetamisel ning innustab ettevõtjaid jätkama oma panust kohalikku kogukonda ning looma uusi võimalusi ja töökohti.

Tagasi üles