Paide ukrainlased kutsuvad koristuspäevale

Järva Teataja
Copy
Eesti ja Ukraina lipp.
Eesti ja Ukraina lipp. Foto: Marko Saarm

Paide Ukraina kogukond kutsub järgneva pöördumisega kõiki linlasi koos nendega 16. septembril maailmakoristuspäeva raames korrastama kalmistut ja Paide tehisjärve ümbrust.

Head kaaslinlased!

Ukraina sõja teine aasta on juba käimas. Paljud ukrainlased on selle algusest saati omaks võetud teie ja nüüd ka meie puhtas, vaikses ja rohelises Paide linnas. Tänutäheks teie toetuse eest ja näitamaks meie hoolimist Paidest võtavad Ukraina kogukonna aktivistid initsiatiivi koristustööde korraldamisel.

Kutsume teid hea meelega osalema selles väikeses ettevõtmises 16. septembril 2023 algusega kell 10:30. Korraldajad ootavad teid Selveri kaupluse juures olevale haljasalale. Koristamine kestab kõige kauem kella 14ni.

Erilist tähelepanu soovime pöörata kalmistule ja järve ümbrusele. Nii et meil oleks hea meel teie abi ja toetuse üle. Eraldi kutsume koole üritusest osa võtma, et osaleda maailmakoristuspäeva auhindade loosimises.

Ürituse paremaks koordineerimiseks ja korraldamiseks palume täita lühike ankeet, milles on vaid 4 küsimust. Ankeedis ei nõuta isikuandmeid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles