SEB Pank sai uue juhatuse liikme

Järva Teataja
Copy
SEB pank Tallinnas.
SEB pank Tallinnas. Foto: SEB

SEB Panga ettevõtete panganduse valdkonna juhi ja SEB Eesti juhatuse liikmena alustas tööd Peep Jalakas, kes võttis positsiooni üle Artjom Sokolovilt.

Peep Jalakas on SEB Pangas töötanud alates 2006. aastast, alustades oma karjääri osalise tööajaga Tartu kontoris tellerina töötades. 17 aasta jooksul on Peep töötanud pangas kaheksas erinevas rollis ning viimastel aastatel juhtinud korporatiivklientide ja krediidiosakonna meeskondi.

„SEB on üks suurimaid ettevõtete finantseerija Eestis ja Baltikumis ning rahvusvahelise ettevõttena on meil võimekus olla ettevõtetele nõustajaks läbi erinevate arengufaaside ning toetada neid oma eesmärkide saavutamistel. Tegemist on vastutusrikka positsiooniga ja Peep on oma kogemustepagasiga ideaalselt sobiv liige täiendama meie juhtkonda ning vedama ettevõtete panganduse valdkonda,“ kommenteeris valikut SEB juhatuse esimees Allan Parik.

Peep alustas uuel positsioonil 11. septembril, võttes selle üle kuus aastat antud valdkonda vedanud Artjom Sokolovilt. „Minu peamised eesmärgid uuel ametikohal on koostöös SEB professionaalse meeskonnaga pakkuda Eesti ettevõtetele parimat pangandusteenust, tagada kõrge kliendi- ning töötajate rahulolu,“ kommenteeris uut ametit Peep Jalakas. „Jätkusuutlikkuse temaatika mõjutab üha rohkem ettevõtlust ja majanduskeskkonda ning jätkusuutliku pangana oleme ka oma korporatiivklientidele sellel teekonnal kindlasti nõu ja kapitaliga toeks,“ täiendas Jalakas.

SEB juhatuses on kuus liiget ja juhatuse esimees on Allan Parik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles