Paide motoneiu tuli erilisel alal Eesti meistriks

Copy
Paide motoneiu Selyn Kazakova näitas juba mullusel hooajal head minekut ja astus sammu lähemale oma suurvõistluste unistusele.
Paide motoneiu Selyn Kazakova näitas juba mullusel hooajal head minekut ja astus sammu lähemale oma suurvõistluste unistusele. Foto: Erakogu

Porsche Ringil motoringraja finaaletapil jagus Supersport 300 klassi omajagu põnevust, kuid kui sõidetud sõidetud, oli paremusjärjestus selge- Eesti meistriks tuli Paide motosportlane Selyn Kazakova.

Esimeselt stardikohalt rajale kihutanud Selyn Kazakova (Yamaha, Vihur Motosport) läks küll sõitu kohe juhtima, kuid klubikaaslased Hugo-Brent Freimann (Yamaha) ja Andre Köster (KTM) ei jäänud võistluse jooksul temast kordagi kaugele maha, kirjutab msport.ee. Freimann otsis pidevalt möödasõiduvõimalusi, kuid ükski katse ei läinud korda ja finišis edestas Selyn Hugot 0,3 sekundiga, Köster oli kolmas (+5,5 s). “Mina ei tea, kuidas teistel sportlastel, kes esikoha nimel heitlevad, närvid vastu peavad,” tunnistas õnnelik Eesti meister finišis psühholoogilise koorma raskust. “Teadsin, et pean lõpetama vähemalt teisena ja olema kindlasti Andre ees. Suutsin küll püsida kõikidel ringidel esimene, kuid närvid läksid niimoodi läbi, et ajasin käigud segi, kurvides läks vahepeal pidurdamine sassi – aga suutsin ikka lõpuni pingutada ja asi oli seda väärt!”

Märksõnad

Tagasi üles