Erilised kolmikud tähistavad esimest sünnipäeva

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Kolmikud Brendon, Brendan ja Brennan ning nende ema Külen Erala naudivad Türil sooja suve lõppu ning tunnevad rõõmu poiste esimese sünnipäeva üle.
Kolmikud Brendon, Brendan ja Brennan ning nende ema Külen Erala naudivad Türil sooja suve lõppu ning tunnevad rõõmu poiste esimese sünnipäeva üle. Foto: Dmitri Kotjuh

Aasta tagasi otsustasid kolm Türi poissi, Brennan, Brendon ja Brendan, iga hinna eest turvalisest ema üsast siia ilma tulla. Mis sellest, et aeg oli kaugeltki liiga varajane. Tartu ülikooli kliinikumis võitles terve arstide brigaad nende ellujäämise eest, sest tegemist oli Eestis kõige enneaegsemalt sündinud kolmikutega. Täna on suur rõõmupäev, sest poisid tähistasid esimest sünnipäeva, ehkki nende sünni hetkel ei teadnud täpselt keegi, kas see saab võimalikuks või mitte.

Kolmikute ema Külen Erala ütles, et kavatseb perega sünnipäevalaste auks õhtul väikese koduse istumise teha. «Tellisin tordile kolm martsipanist põrsakest juba ära,» sõnas ta naljatades ning lisas, et just nii nad omakeskis vennakseid kutsuvad. «Kui need kolm söövad, siis muu sõnaga on neid keeruline iseloomustada,» sõnas ta.

Tordi meisterdab Erala poiste sünnipäevaks ise. «Saan sellega kenasti hakkama. Ja salatit teen kindlasti ka. Kahju vaid, et päevakangelased ise ei saa veel sünnipäevaroogadest osa. Nad on ikka veel kitsepiima ja püreede toidul, kuigi mälumiseks saavad juba vähehaaval näputoite,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles