Ei segasummasuvilale: Järvamaa Pipi koristab enda ja teiste rõõmuks

Maarit Nõmm
, Järva Teataja reporter
Copy

«Ma olen koristaja!» teatab Pille Pihlak (35) uhkelt silmade särades. Aasta alguses oma koristusettevõttele hoo sisse saanud noor naine on pärast algseid sügavaid kõhklusi ja kahtlemisi seal, kus ta olla tahab. Ta teeb tööd, mida armastab, ja ettevõttelgi läheb hästi.

Nii lähenebki Pihlak igale tööotsale naljatamisi motoga, mis tavalistel inimestel viimsegi motivatsiooni ära pühib: mida rohkem vajab tuba koristamist, seda ägedam. Kuigi ettevõtte ametlik nimi on Pipi Pihlaku OÜ, on see Facebookis veidi toredama nimega Pipi Koristab. Kuid see Pipi segasummasuvilast juba lugu ei pea.

Pille Pihlak on pärit Koeru külje alt Kalitsa külast ning tal on toonasest Türi tehnika- ja maamajanduskoolist taskus koka­paberid. Nii nagu paljud teised, kolis ka tema 2013. aastal abikaasaga Soome elama, kus asus tööle koristajana. Neli aastat tagasi naasis ta pere ja kahe väikese lapsega kodukülla, kus mõne aja möödudes leidis end ühtäkki lahutatuna ja kahe väikese lapse üksikemana. Stress ja pinge olid võtnud 30 ülekilo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles