Kohvik sai uue vana rentniku

Järva Teataja
Copy
Pühapäevane brantš Paide teatrikohvikus
Pühapäevane brantš Paide teatrikohvikus Foto: Erakogu

Suvel välja kuulutatud konkurss, leidmaks Paide muusika- ja teatrimaja kohvikule rentnik, jõudis reedel lõpule. Ruumid antakse rentnikule kasutusse 10 kuuks ehk kuni järgmise aasta juuli keskpaigani.

Tähtajaks - 7. septembriks laekus kaks pakkumist: OÜ-lt Finest Catering ja OÜ-lt Jaama Kohvik. Komisjon, kuhu kuulusid Martha-Beryl Grauberg (komisjoni esimees), Ülle Laas ja Mait Grigorjev, Komisjon otsustas tunnistada mõlemad pakkujad kvalifikatsiooninõuetele vastavaks, samuti tunnistati esitatud pakkumised hankedokumentide nõuetele vastavaks. Ning edukaks tunnistati OÜ Jaama Kohvik tehtud pakkumine. Rentnik peab alustama toitlustusteenuse osutamist hiljemalt 18. septembril. Sama ettevõte pakkus toitlustust samas kohas ka siiani. Komisjoni koostatud protokollis on ära toodud, et ettevõttel on linna ees tasumata võlgnevusi, mille osas on 10. septembril sõlmitud linnavalitsusega kehtiv maksegraafik kuni 30.06.2024.

Kohviku peamine klientuur on muusika- ja teatrimaja külastajad, sealhulgas kultuurisündmuste publik ja seminaridel osalejad. Suuremate sündmuste puhul võib toitlustusteenust vajada korraga kuni 600 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles