Teatrikohviku enampakkumise tulemus üllatusi ei toonud

Maarit Nõmm
, Järva Teataja reporter
Copy
Priit Põdral on Teatrikohvikuga palju plaane ja ta loodab Paide linnavalitsusega peagi uue rendilepinguni jõuda.
Priit Põdral on Teatrikohvikuga palju plaane ja ta loodab Paide linnavalitsusega peagi uue rendilepinguni jõuda. Foto: Dmitri Kotjuh

Paide muusika- ja teatrimaja augusti lõpus välja kuulutatud enampakkumine kohvikuruumide rendile andmiseks lõppes eelmisel nädalal kahe pakkumisega, mõlemad esitas senine rentnik Priit Põder. Teisi huvilisi peale Põdra polnud. Jaama kohviku pakkumine osutus linnale kasumlikumaks kui «konkurendi», osaühingu Finest Catering oma ja see kuulutati võitjaks­.

Priit Põder selgitas, et paralleelse pakkumise tegi ta märtsis asutatud ettevõtte alt, et juhul, kui Jaama kohviku võlgnevused linna ees takistavad tal Teatrikohvikut edasi pidamast, pakub ta välja alternatiivi. Seda enam, et rohkem pakkumisi ei laekunud ning vastasel juhul oleks muusika- ja teatrimaja ilma toitlustajata.

Jaama Catering tegi linnale parema pakkumise – kallim rendihind ja võimekus kohe tööd alustada. Kui enampakkumise oleks võitnud Finest Catering, oleks lubade taotlemine kauem aega võtnud ja ettevõte poleks saanud kohe alustada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles