Haridus- ja Teadusministeerium kutsub esitama kandidaate andekate noorte tunnustamiseks

Järva Teataja
Copy
Haridus- ja teadusministeeriumi hoone Tartus
Haridus- ja teadusministeeriumi hoone Tartus Foto: Margus Ansu

1. oktoobrini on avatud kandidaatide esitamine andekate noorte tunnustussündmusele. Tunnustamise eesmärk on esile tõsta rahvusvahelistel võistlustel ja konkurssidel häid tulemusi saavutanud noori ning nende juhendajaid.

Tunnustatakse üldhariduskoolide ja kutseõppeasutuste noori, kes on esindanud Eestit rahvusvahelisel võistlusel (sh ainevõistlusel, olümpiaadil, konkursil, spordivõistlusel) individuaalvõistlejana või võistkonna liikmena perioodil 1. september 2022 – 31. august 2023 ning pälvinud seal medali või koha esikolmikus.

Esitada saab üldhariduskoolide õpilasi või üldhariduskooli rahvusvahelise võistlusega samal aastal lõpetanud noori koos juhendajaga; kutseõppeasutuse õpilasi ja kutseõppeasutuse lõpetanud kuni 25-aastaseid noori koos juhendajaga. Silmapaistvaid tulemusi saavutanud tublisid noori on oodatud esitama kohalikud omavalitsused, üldhariduskoolid, kutseõppeasutused, kõrgkoolid ning haridus- ja noortevaldkonna asutused. Kandidaatide esitamine toimub läbi Haridus- ja Teadusministeeriumi konkursiveebi 1. oktoobrini 2023. k.a.

Tunnustused antakse üle pidulikul vastuvõtul „Tähelend“ 16. novembril 2023 Tallinna Muusika- ja Balletikoolis.

Tunnustussündmuse statuut ja lisainfo Haridus- ja Teadusministeeriumi kodulehel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles