Türi Perepesa pakub üha uusi teenuseid

Järva Teataja
Copy
Foto: Türi vald

Eelmisel reedel külastasid Türi vallamaja Lapse Heaolu Arengukeskuse ja Türi Perepesa esindajad, ühises vestlusringis räägiti Türi Perepesa õnnestunud aastast ja seati uueks hooajaks veelgi suuremad eesmärgid.

 

Vallavanem Sulo Särkinen ning vallavalitsuse haridus- ja kultuuriosakonna juhataja Triin Pärna kohtusid Lapse Heaolu Arengukeskuse tegevjuhi Kiira Gornischeffi ja juhatuse liikme Maarja Oviir-Neiveltiga. Kohtumisel osales ka Türi Perepesa juht Jane Reiljan-Rajasaar, kes andis ülevaate perepesa 2022/2023 hooaja õnnestumistest ja väljakutsetest.

Alanud hooaja peamisi teemasid tutvustasid ka Lapse Heaolu Arengukeskuse esindajad. Juttu tehti nii kvaliteedijuhtimise süsteemi arendamisest, perepesade laienemise mõtetest aastatel 2024/2025, olemasolevate teenuste edasi arendamisest kui ka mobiilse perepesa käivitamise vajalikkusest.

Ühiselt rõõmustati Türi Perepesa õnnestunud aasta üle ja seati uueks hooajaks veelgi suuremad eesmärgid, milleks Reiljan-Rajasaare sõnutsi on soov teha tõhusamat koostööd Türi perearstidega ja käivitada mobiilne perepesa.

„Nii jõuksime ka nende peredeni, kes meist siiani veel midagi ei tea," märkis ta.

Türi Perepesa sai 9. septembril nelja aastaseks. Tegevusaastate jooksul on pakutavate teenuste nimekiri aina kasvanud. Sel hooajal lisandusid papside klubi, Beebivanemate vestlusring ja 2-aastase lapse kõne ja arengu toetamise koolitus lapsevanematele. Kõigi pakutavate teenustega saab tutvuda siin.

Hooaja jooksul külastas perepesa mängutuba ligi 2400 inimest, nendest uusi külastajaid oli üle 200. Türi Perepesa teenustel osales ligi kaks tuhat inimest.

Türi Perepesa asub Türi Noortekeskusega ühes majas.

Lisateave Türi Perepesa kohta kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles