Naised sätivad end vormirõivaisse

Järva Teataja
Copy
Naiskodukaitse 96. aastapäev Toosikannul
Naiskodukaitse 96. aastapäev Toosikannul

20. septembril möödub 32 aastat Naiskodukaitse taasloomisest. Esinaine Airi Tooming kutsub selle puhul üles kõiki naiskodukaitsjaid, kel võimalik, sellele päevale pidulikkuse lisamiseks oma töökohal või koolis vormi kandma, olgu selleks siis Naiskodukaitse pidulik vorm, Kaitseväe laiguline vorm, evakuatsioonirühma liikme vorm või mõni muu lemmik Naiskodukaitse sümboolikaga riietusese.

"Naiskodukaitsega on eelmise aasta algusest liitunud enam kui 1300 uut liiget. Kokku on meid nüüdseks üle 3800 teotahtelise naise, kes panustavad vabatahtlikuna riigikaitsesse ning meie kogukondade turvalisemaks muutmisesse," sõnas Naiskodukaitse esinaine Airi Tooming. "Kuigi meie liikmete tööalane ja eluline taust on erinev, võib ühes asjas kindel olla - naiskodukaitsja teab oma rolli kriisiolukordades, käärib käised üles, haarab initsiatiivi ning on nö tükike lahendusest. Seega on meie kaasteelistele töökohtades, koolides ja mujalgi tore teada, et nende kõrval tegutseb naiskodukaitsja,” lisas Tooming.

Kui võtad vormikandmise päevast osa või märkad sel päeval kuskil vormis naiskodukaitsjat, jaga meiega oma fotosid, kasutades oma postituses teematrelle #vormistööle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles