Homseni saab kutsuda enda juurde rahvaloendajat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Statistikaamet


Pühapäeva, 25. märtsini saavad kõik, kes pole rahvaloendusel osalenud ja kellega pole rahvaloendaja veel ühendust võtnud, anda endast teada statistikaametile ja kutsuda rahvaloendaja.


“Kui keegi on veel loendamata ja ka loendaja pole veel ühendust võtnud, siis pühapäevani on võimalus statistikaametile endast teada anda. Oluline on, et rahvaloendusel ei jääks keegi pildilt välja,” ütles statistikaameti peadirektor Priit Potisepp. Reede pärastlõunaks oli endast teada andnud üle tuhande veel loendamata inimese.
Mitteloendatud inimesed saavad endast märku anda, sisestades kontaktandmed loenduse veebilehel www.REL2011.ee või helistades rahvaloenduse infotelefonil 625 9100.
Kui inimene on e-loendatud, tema juures on juba käinud rahvaloendaja või on küsitlusaeg juba kokku lepitud, ei ole endast vaja teada anda.
Rahvaloendus toimub 31. märtsini.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles