Tühjad ametikohad täitusid tänu Mark Zuckerbergile

Merit Männi
, ajakirjanik
Copy
Lasteaia Mesimummide rühm külastas kuu alguses rühmakaaslase vanaema ning aitas tal vitamiinide varasalve kartulivõtuga täiendada. Vitamiine läheb tarvis kõigil, et viirushooajal terve püsida.
Lasteaia Mesimummide rühm külastas kuu alguses rühmakaaslase vanaema ning aitas tal vitamiinide varasalve kartulivõtuga täiendada. Vitamiine läheb tarvis kõigil, et viirushooajal terve püsida. Foto: Väätsa lasteaed

Koos koolide ja lasteaedade töö algusega toob sügishooaeg enamasti kohe kaasa viirushaiguste laine. Küll tilguvad lastel ninad, köhatavad õpetajad ning klassiruumid ja lasteaiarühmad jäävad asukate poolest hõredaks. Alanud õppeaastal on Türi vallas asuv Väätsa lasteaed loetud nädalate jooksul juba kahel korral sattunud fakti ette, et haigestumise tõttu pole kedagi, kes rühmas lastega tegeleks, sest õpetajad ja nende abid on kodus haigevoodis.

Et Väätsa lasteaia direktor Ulvi Hantson oli nädala alguses taaskord olukorra ees, et haigeks jäänud töötajatele oli kiirkorras asendajaid tarvis, otsustas ta tööportaalidesse kuulutuste riputamise asemel otsida abi hoopis teise kanali kaudu.

Hantson jagas abipalvet sotsiaalmeedias ja vaid loetud tundidega oli leitud kaks sobivat asendustöötajat, kes olid valmis lasteaias ajutiselt tööd alustama. «Võib vist tänada seda meest, kes Facebooki leiutas – Mark Zuckerbergi. Tema leiutis täitsa toimib,» naljatas Hantson. Lasteaed on juba pidanud alanud õppeaastal samal moel asendustöötajat otsima ja ka siis ei kulunud palju aega, kui direktorile Facebookis jagatud abipalve peale ridamisi häid soovitusi tuli. «Umbes poole tunni jooksul oli mul abiõpetaja olemas ja siis võtsin kuulutuse Facebookist kohe maha,» märkis Hantson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles